Creativity and sweetness
Dessert Menu
SELECTION OF DESSERTS
Cup of Berries and Chantilly Cream (*) € 9.00
Crunchy semifreddo (*) € 9.00
Citrus Semifreddo with Orange Sauce (*) € 9.00
Ice Cream with Strawberries and Grand Marnier (*) € 9.00
Crème Brûlé (*) € 9.00
Apple Pie, with Chantilly Cream and Strawberry Sauce € 9.00
Mascarpone and bitter chocolate mousse € 9.00
White Chocolate Panna Cotta with Strawberry Sauce (*) € 9.00
Small biscuits with Vin Santo € 9.00
Puff pastry with Chantilly cream and wild berries € 9.00
Gianduia mousse on Strawberry Tartare (*) € 9.00
(*) Gluten Free
CHEESE SELECTION
WITH ACACIA HONEY AND FRUIT COMPOTES
Fossa Pecorino € 12.00
Sweet Gorgonzola €12.00
Parmigiano Reggiano “Vacche Rosse” 36 months € 12.00
Tomme de Savoie €12.00
Goat cheese logs € 12.00
Camembert €12.00
Pecorino di Siena – Medium Seasoning € 12.00
Cheese tasting (for 2 people) € 28.00
DESSERT WINES
(glass)
Moscato, Spinetta € 10.00
Passito di Pantelleria, Donna Fugata € 10.00
Passito Nektar, Lunae € 10.00
Passito di Fiano Privilege Irpinia, Feudi San Gregorio €15.00
Passito Petillante, Moscato Reale € 10.00
Grechetto Passito, Colle Verde Farm € 10.00
Malvasia delle Lipari, Cantine Colosi € 10.00
Vin Dolce, Livio Felluga € 15.00
Vin Santo, Berardenga Farm € 10.00
Vin Santo delle Tenute, Antinori € 10.00
Vin Santo Santa Cristina, Antinori € 10.00
Moscatello di Montalcino Florus, Fattoria Banfi € 15.00
Picolit, Jerman € 10.00
Reciotto from Valpolicella, La Roggia €10.00
Muffato from the Antinori Room € 10.00
Sautern, Chateau Les Justice €15.00
Virgin Marsala wine, Cantine Pellegrino € 12.00
DOC virgin Marsala wine, Single Barrel € 15.00
Ulteriori informazioni su questo testo di originePer avere ulteriori informazioni sulla traduzione è necessario il testo di origine
Invia commenti
Riquadri laterali
Cronologia
Salvate
Contribuisci